my lOve followers

moshimoshi buddiess ! thnx pd yg dh visit my blog ! loveyoudamnmuch ! http://chentaaqiesyh.blogspot.com/ ^^

Thursday, April 25, 2013

i love you for a thousand years

assalamualaikum w.b.t sweety ^^

arynie aq na update pasal si dia yg dah bahagiakan aq.. arynie dye pegi kl, hmm sedih sbb jauh dengan dye :(  tapi semalam aq happy sangat ! sebab dye datang, dye suke sangat buat suprise , yang paling aq happy dye bg aq coklat, kisses n toblerone :*



heeeww ^^ tu lha coklat yang dye bagi, aq tahu coklat tu murah je, tapi berharga sgt bg aq ^^  cap tu pulak dye kasi aq, aq blh lpskan rindu heee V(^_^)V perfume tu pulak dye kasi aq , dye pun pkai perfume yg same , hee  wangi sangat bau dye, tiap kali aq pkai, msty aq rase dye ade brsame aq skang nie, heee :* 

ta de sape yang boleh gantikan dye dihati aq, FULLSTOP !!! 




heee, nmpak tak knak2 riang dapat coklat ^^ hahaha 

tu je lha na update, aq nga keje nie, bos aq sok menjeling2 aq .. hahaha !! werkkkk bubye sweety 

taken bye mohd azali ishak ^^









dah bace ? like lha,ape lg (:

0 comments:

Post a Comment

^^ da bace ken ?
comment lha siked , hee C: