my lOve followers

moshimoshi buddiess ! thnx pd yg dh visit my blog ! loveyoudamnmuch ! http://chentaaqiesyh.blogspot.com/ ^^

Thursday, January 17, 2013

kerja ohhhh kerjaaa

heyy assalamualikum sweety ku sayang ^^

arynie mahcek nie na cte psl keje mahcek, hehehe,, ttbe jd mahcek dah knape kann, sakit agaknye aq nie -.-' aq na cte yg pejam celik pejam celik dah setahun aq keje kat kedai hp tuhh, mcm sekejap je mase berlalu,, dan umo aq pun dah semakin meningkat dalam erti kate lain  TUA !! hahaha, tp ta de ah tua sgt kan sweet nineteen okayy !  kihkihkih.. cehh, cte psl umo watpe,, nie lah mahcekdah mmbebel ke lain, huhuhu.. bnyk sgt pengalaman yg aq dapat mse aq bkerja kat kedai hp tuhh, pahit manis semua pun ade,, yg pling best bileaq dpt kwan2 baru, aq blajar mcm mne bkerja.. aq belajar mcm mne penatnyee parents aq cri duit,, hmmm, sumpah penat.. tp untuk cri rezeki yg halal, tak baik aq mengeluh... sedikit demi sedikit aq belajar berdikari .. dari sekolah, aqsyk mintak mintak duit kat mak, mak tgh ta de duit pun ttap kite mntak, tp ?? mak ttap bg wlaupun mak tgh ta de duit kan,, hmm .. sekarang aq keje, aq taw mcm mne penatnye cri duit,, mcm mne sushnye na dpt duit..hah !! aq na cte, kan aq da keje sthun.. so,bos ckp aq boleh jd partner dye klau aq dah pandai handle sndri,hahaha,, bnde nie na kne pk lame beb, sbb aq kecik aq, belum pndai bab2 prniagaan nie, huhh, mkin bsar tnggungjwb aq klau aq dah ade kedai sndri,,aq rse aq msih belum sedia,, bia la aq keje bwh bos aq dlu,,bljar mcm mne cre2 na ade prniagaan sndri,, heee :) sumpah aq sayang sgt keje dkat stu, hati aq dah ade kat kedai hp tu, kat stu lah aq blajar semuanya,, kalaubetul2 aq dapat kerja tetap,, bru la q pergi tinggalkan tempat keje aq,, okayy lahh, tu je aq na cte, aq na ckp yg aq happy keje kat stu, ^^

okayyy, goodbyee sweety ku sayanggg ^^
wasalam
  





dah bace ? like lha,ape lg (: