my lOve followers

moshimoshi buddiess ! thnx pd yg dh visit my blog ! loveyoudamnmuch ! http://chentaaqiesyh.blogspot.com/ ^^

Friday, March 15, 2013

si dia kopoRED ^^,

^^ assalamualaikum w.b.t

hyee sweety , harini aq ade mse na update lg blog aq yg ta sbrape nieh, heee :D tp aq hrgai sgt sbb ade jgk org yg sudi singgah sini bace kisah kehidupan aq, heee, aq na cte yg aq bahagia sgt dgn dye,aq tataw mcmmne nak ckp lg.. dye trlalu baik untuk aq, sabar dgn sikap aq, aq mrh2 dye dye still sbr lg.. hmm , ary 2 aq gaduh dgn dye, emm, ade la msalah sikit, tp ntah knape aq mrh sgt mse 2, 1 hari aq ta text n call dye, dye text aq, aq ta bls lngsung, kesian pulak kat dye, tp aq geram sgt at dye, dah la mse 2 aq nga keje, ade lak mslh dtg, huhh, mmg stu keje pn aq ta leh buat, aq dok diam je, bace text dye yg lme2, hmmm, sumpah aq rindu wlaupun ta text dye shari je :'( tp skang kiteorg dh ok, ta blh merajok lelame, nnty kite rindu, kan kan kopoRED ? hahaha td aq g jmpe dye, sbb arynie kan aq cuti, so na spend time dgn dye, sbb dye 2 suke sgt dtg mse aq nga keje, dpt jmpe kejap je, tp tiap2 mnggu dye dtg kipmart, hahaha, suke sgt buat surprise dye tuh ^^, td kiteorg g mkn at mcd , heee, dye pkai topi yg aq bg, hahahah, comel k comel :* dye mkn spicy chicken mc deluxe, aq mkan filet o fish, heee, tu pun na bgtaw kan ? hahaha -.-' kiteorg makan2, pas 2 aq snap pic dye , heee, na tgk lha tu pkwe aq yg kacak bergaya :p

heee, aummm ! tgh focus tgk hp dye, heee , dye lha penyeri hidup aq skang, ta de spe blh amek dye dri aq, aq harap dye yg terkahir untuk aq :)


* dah lha, penat lha menaip. na bergayut dgn dye jap ag, heee, jgn jeleshh, hahaha -.-'

taken by mohd azali bin ishak :)12:16 a.m.
16/3/13 












dah bace ? like lha,ape lg (: